ГЕРБ провежда политика за развитието на всички региони

Не прави разлика между голям град и малко село.

Призовавам ви на 5 октомври да отделите по 9 минути и да агитирате по 9 човека да гласуват с номер 9. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов при посещението си в русенското село Пиргово, община Иваново.

Той бе придружаван от водача на листата на ГЕРБ в Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев, както и кандидатите за народни представители от региона. При разговора си с граждани в центъра на Пиргово Цветанов посочи, че ГЕРБ не прави разлика между голям град и малко село. „Политиката се разглежда като национален ангажимент от ГЕРБ, противно на разделението, което се опитват някои да наложат в обществото.

ГЕРБ провежда политика за развитието на всички региони, без значение от размера на населените места, по същия начин, както ставаше това в управленския мандат 2009 – 2013 година“, заяви заместник-председателят на ГЕРБ. Цветанов даде пример с издигането на местни хора като кандидати от ГЕРБ във всяка кампания, в съответните региони.

„Това е гаранция, че те ще работят за поставените приоритети от избирателите в съответната област. Пример за това е направеното от Пламен Нунев, Десислава Атанасова, Светлана Ангелова и Стефко Бурджиев за област Русе, поради което им е гласувано доверие и сега. На тях жителите от региона могат да разчитат винаги, поради което заслужават да бъдат подкрепени на 5 октомври“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ направи преглед на новия дом на културата в Пиргово, като изрази задоволство от изграденото по проект с финансиране от Програмата за развитие на селските райони 2007 – 2013 година. „Сградата е почти завършена и предстои нейното официално откриване. 2.5 млн. лева са вложени за нейното изграждане и е пример как ГЕРБ изпълнява поетите ангажименти“, обясни Цветанов.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов