Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети Русе

След обиколка на селища в Русенска област, той ще представи вечерта листата на кандидат – депутатите на партията на централния площад в града


Заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов ще посети Област Русе. Той ще бъде придружаван от водача на листата на ГЕРБ в 19-и МИР - Русе и областен координатор на партията Пламен Нунев и кандидати за народни представители от региона.
В 8 часа Цветан Цветанов ще направи лекоатлетически крос на Градския стадион в Русе. Към 8.40 часа той ще се срещне с представители на спортни клубове от града на същото място.
Към 10.20 часа Цветан Цветанов ще направи преглед на строителството на бул. „Тутракан“ в Русе. В 12:00 часа той ще разговаря с пенсионирани служители на МВР в село Ряхово /Община Сливо поле/. В 14:15 часа Цветанов ще посети село Пиргово /община Иваново/ и ще разговаря с граждани в центъра на населеното място. Той ще направи преглед и на новия културен дом на същото място.
В 15:15 часа Цветан Цветанов ще разгледа обновеното  читалище по проект ОП „Развитие на селските райони”, реставрирана църква „Св. Димитър Солунски” и ново видеонаблюдение в НЧ „Пробуда – 1927 г.” в село Дряновец /Община Бяла/. В 17 часа Цветанов ще разгледа обновеното НЧ „Св. Св. Кирил и Методии – 1922 г.” - с. Копривец. В 18 часа Цветанов ще посети новия Природонаучен музей в Русе.

От 18:30 часа ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Русе. На площад „Свобода“ пред сградата на Областна и общинска администрация – Русе Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Русенска област листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов