Делян Добрев: За да има инвестиции, трябва да има стабилно правителство

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково изслуша проблемите на местния бизнес

Водачът на листата на ГЕРБ - Хасково Делян Добрев посети птицекомбината край града. Там се срещна с работници на водещите в отглеждането и преработката на птици фирми „Волекс“ и „Градус“ за да отговори на въпросите им за бъдещите действия на кабинета по отношение на бизнеса. На срещата присъстваха още кандидатите за депутати от ГЕРБ Евгения Ангелова, Владимир Митрушев и Антон Иванов.

Водачът на листата на ГЕРБ в Хасково изслуша проблемите на местния бизнес, като обеща съдействие за преодоляване на бюрокрацията при закупуването на земя, издаването на разрешения за износ и липсата на диалог с институциите.

Делян Добрев припомни, че без пътища няма инвестиции, а инвестициите означават нови работни места. „Само инвестициите ще вдигнат доходите на хората. За да има инвестиции трябва да има стабилно правителство. Така че гласувайте с мисъл за бъдещето. Ние не сме ви подвели досега“, подчерта Добрев.

Директорът на „Волекс“ Павел Челебиев акцентира върху значението на инфраструктурата за развитието на бизнеса и изрази надежда ГЕРБ да довършат АМ “Марица“ възможно най-скоро. Той благодари за бързата реакция през предишния им управленски мандат, когато светкавично са ремонтирали  пътната отсечка към един от обектите на птицекомбината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов