Кандидатът за народен представител Петър Петров: Грижата за хората с увреждания е много важна за ПП ГЕРБ

На среща с членове на Съюза на слепите (СНИМКИ)

Грижата за хората с увреждания е сред основните акценти в политиката на ПП ГЕРБ. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ в Пловдив Петър Петров на среща с членове на Съюза на слепите.

Той припомни огромното съдействие на депутата в 41-вото и 42-рото и кандидат за народен представител в 43-тото Народно събрание Менда Стоянова при формирането на бюджета на Националния център за рехабилитация на слепи в Пловдив. Петър Петров пое ангажимента да работи за утвърждаване на социалната политика на партията, така че в социалните програми да бъдат включени повече нуждаещи се.

Като кмет на район "Източен" и носител на медала "За хората с добри сърца" на фондация "Помогни на нуждаещите се", Петър Петров е особено популярен сред хората с увреждания в района с мащабните благотворителни акции по негова инициатива. Не случайно за срещата с него дойдоха над 100 души.

Единствено стабилно парламентарно мнозинство на ГЕРБ и правителство с министър-председател Бойко Борисов е в състояние да реши тежките проблеми, които остави в наследство катастрофалното за страната управление на БСП, ДПС и "Атака". На 5 октомври гласувайте за Стабилна България с № 9 в интегралната бюлетина, призова кандидатът за народен представител Петър Петров.

На всеки от присъстващите той направи лично дарение от пакетирани хранителни продукти от първа необходимост.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)