Александър Ненков: В програмата на ГЕРБ е заложено саниране на всички жилищни сгради

Това ще доведе до намаляване на разходите за отопление в домакинствата

Ключов приоритет в управленската програма на ГЕРБ е програмата за енергийна ефективност и саниране на всички жилищни сгради. Ползата за домакинствата ще е огромна-разходите за отопление ще се намалят с 50%. Това заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР, който заедно с кандидата за народен представител Кръстьо Кривов проведоха среща с представители на етажната собственост на живущите от район „Дианабад“ в София.

Кандидатите за народни представители обясниха, че при стартиране на национална програма за обновяване на българските жилища, държавата ще финансира безвъзмездно ремонтите за първите 2 години от старта на програмата. По този начин ще се увеличат и доходите на домакинствата, които ще спестяват от сметките си за отопление, а и  жилищната инфраструктура  ще бъде подобрени, подчерта кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 23 МИР Кръстьо Кривов.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ за 23 МИР Александър Ненков заяви, че за да се случат всички добри промени в държавата, е нужно стабилно правителство с ясна, целенасочена програма. „Ние не обещаваме, ние имаме реални мерки и добри експерти. Готови сме да започнем работа от първия ден, защото губим ценно време и на гражданите, и на държавата“, посочи Александър Ненков. Той призова софиянци да изберат стабилността на 5 октомври с бюлетина номер 9.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов