Назначени са нови заместник-областни управители на Русе

Това са Валентин Колев и Станимир Станчев

Областният управител на област Русе Симеон Иванов посрещна новите заместник областни управители. Със заповед на г-н Георги Близнашки  - министър - председател на Република България, г-жа Милена Хинкова и г-жа Айлян Карамехмедова са освободени от длъжността заместник областен управител на област Русе. С друга Заповед на министър – председателя за заместник областни управители са назначени  г-н Валентин Колев и г-н Станимир Станчев.
Валентин Колев Колев е магистър по „Право” и по „Управление на обществения ред”. Преди назначаването си като заместник областен управител е бил заместник - директор „Полиция” и началник отдел „Криминална полиция” към Министерство на вътрешните работи, Областна дирекция – Русе.
Станимир Стефанов Станчев е бакалавър – Машинен инженер и магистър по „Финанси”. Към датата на назначаването си като заместник областен управител на област Русе е общински съветник в Общински съвет – Русе, занимава се с частен бизнес.
Предстои да бъде издадена заповед на Областният управител с ресорите, за които ще отговарят неговите заместници в Областна администрация в Русе.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов