Гард с десетгодишен стаж подсилва „сините феи” в Русе

Спорт

18-09-2014, 15:18

Автор:

Наташа Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Русенските баскетболистки загубиха в Румъния

Баскетболистката пристига от Сърбия и ще има пробен период


27-годишната Тамара Баич започна тренировки с отбора на "Дунав 8806". "Тя ще изкара пробен период. Ще играе на традиционния турнир за "Купа Русчукъ" в края на септември. Едва след това ще преценим за подписване на договор", уточни клубният президент Красимир Трифонов.
Баич е родена на 18 януари 1987 г. в Сърбия и има 10-годишен стаж в различните национални гарнитури на своята страна. Тя е висока 172 см. и играе на позиция 1 и 2. През миналия сезон се е състезавала за тима на Бърно, стигнал до полуфиналите в чешката Лига 1, а преди това е защитавала цветовете на "Спортул Студенцеск" в Румъния. Играла е още в Словения, Босна и Херцеговина и за сръбския "Хемофарм".
Тамара Баич сподели, че знае за шампионските амбиции на "Дунав 8806" и е готова да даде всичко от себе си, за да е част от тях.
"Знам, че "Дунав 8806" е шампион на България през последните години. Знам, че има тук има добри състезателки и много добър треньор. Атмосферата тук също е прекрасна. Ще дам най-доброто, на което съм способна, за новия си отбор", заяви Баич.Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май