Наши моделки в як секс скандал в Солун

Хонорарите за интимни преживявания на партита достигали 8000 евро на вечер

Бележник с пикантни данни, включващо известни имена от бизнес елита на Северна Гърция, попадна в ръцете на полицията, съобщи „Български новини”. Според властите е арестувана двойка, която подтиквала към проституция чрез Фейсбук красиви модели от Източна Европа, в списъка има и българки, със супер тарифа, която в някои случаи достигала до 8000 евро. В бележника, според данните, намират място като клиенти известни имена от бизнес света на Северна Гърция, а моделките са предлагали услугите си на сватбени тържества и ергенски партита.
Според публикация на вестник „Еспресо”, на сватбата на бизнесмен от Северна Гърция, състояла се в луксозен хотел на Халкидики, е дадена сумата от 8000 евро за наемането на три жени.
Служителите от отдела за борба с интернет престъпленията, след сътрудничеството им с модератор на Фейсбук, успели да попаднат на следите на престъпната група и накрая да образуват преписка срещу 39 годишен мъж и 35 годишна жена и срещу три моделки от Източна Европа съответно на 43, 31 и 28 години, които в миналото са работели в областта на модата.



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)