Легендарната група „Диана експрес” е в Русе

Животът

17-09-2014, 21:39

Автор:

Наташа Димитрова

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Диана Експрес" на Митко Щерев забива в Плевен

Преди концерта тя бе приета от кмета на Русе Пламен Стоилов

Кметът Пламен Стоилов прие в своя кабинет музикантите от легендарната група „Диана експрес“. На срещата присъстваха също заместник-кметът по европейско развитие  Страхил Карапчански и заместник-кметът по икономика, инвестиции и собственост  Даниела Шилкова.
„Това, което свири „Диана експрес“, е класика и винаги ще е актуално. Имате моята подкрепа във всяко едно отношение. Много ще се радвам, ако успеем да реализираме и съвместен проект в поредицата от събития в рамките на програмата „Да възродим Русе“, каза пред музикантите кметът Пламен Стоилов. Членовете на групата пък споделиха, че Русе е един от любимите им градове и затова той ще е една от дестинациите в лятното турне на формацията през следващата година. От „Диана експрес“ се похвалиха, че до този момент поредицата от концерти преминават при засилен интерес и многобройна публика.
Тази вечер Митко Щерев, Илия Ангелов, Живко Топалов, Александър Георгиев и Бисер Йосифов зарадваха русенската публика с юбилеен концерт. В голямата зала на Доходно здание прозвучаха най-големите хитове на формацията, създадени през последните 40 години, както и съвсем нови парчета.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов