Иво Аръков засука мустак около Ели Гигова

Вълкът в овча кожа точи лиги около знатната наследница

Умърлушен и брадясал скандално известният бивш манекен влезе в къщата на Вип Брадър – Образцов дом.

Поради недоказания му статут на Вип, Йорданка Христова и Евгени Минчев, които се вживяха в ролята на Политбюро го разпределиха да живее в мизерната част на Къщата наречена Трудово Възпитателно Общежитие.

Там те пратиха и други шест съквартиранти, които ще мизерстват по стандартите на Соц реализма с минимални провизии, режим на тока и водата.

Първа да прави компания на белославския бикънект бе въведена милионерската наследница Ели Гигова. При вида на засуканата богаташка щерка очите на бившият Стоичков зет светнаха. Въпреки, че в началото се опитваше да демонстрира незаинтересованост, невидимите лиги на Аръков бяха на път да потекат по брадясалото му лице с риск да удавят с хлъзгава алчност красавицата на среща му.

В последствие малкото холче на тоталитарният наказателен лагер се напълни с жени и докато те се опознават и кудкудякат наоколо Аръков имаше време да събере мислите си за да изгради коварния си план за действие. Усилената мозъчна дейност се разпознаваше по импулсивното галене на брадата и сукането на грозните му мустаци.

Дали Ели Гигова ще се оплете в мрежите на актьорчето и ще последва грешките на плеядата известни жени преди себе си или ще попари  мераците му, предстои да разберем съвсем скоро.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов