Хороскоп за първия учебен ден

Животът

15-09-2014, 10:59

Снимка:

edna.bg, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Какво ви е подготвила Съдбата през септември? Вижте хороскопа си!

Какво казват звездите за 15 септември?

За едни е началото на учебната година, за други – просто поредния понеделник. Независимо какво е за вас, не пропускайте нашия дневен хороскоп!

Какво казват звездите за всички:

С позитивен старт започва първата учебна седмица. При някои от вас тя ще донесе нови предложения за разширяване на бизнеса и укрепване на партньорствата. Проблеми могат да се появят в общуването с нежния пол. Жените днес са изцяло погълнати от мнението на другите. Дами, не нарушавайте принципите си, съветват Звездите, и не допускайте някой да се меси в живота ви. Мъжете ще се справят отлично с всякакъв вид състезания и конкурси, но съществува риск за загуба на представата за реалност и игра. В романтичен план чувствата и отношенията ще бъдат малко объркани. Разговорите през вечерта ще успеят да постигат хармония. Тогава по-лесно ще намирате компромис по спорни въпроси.

Хороскоп на зодия Овен

Следете внимателно здравето и начина си на хранене. Звездите ви препоръчват да не претоварвате тялото и нервната система. Възможни са проблеми със съня. Не променяйте диетата си или поне не рязко, съобразете се с нуждите на тялото си. Понеделникът започва добре както за работещите, така и за учащите, представящ много добри възможности. Не се намесвайте в дребни кавги с ваши колеги и приятели.

Хороскоп на зодия Телец

Събитията днес ще определят посоката на настоящата седмица. Важно е да обърнете внимание на нуждите на партньора и да му предоставите здрава земя и практическа помощ. Откажете се да управлявате контрол над него, премахнете и манипулациите в отношенията ви. Днес може да изразите себе си с необичаен външен вид или стил и да привлечете вниманието към вас. Слушайте сърцето си и не се ръководете от това кое е прието и кое не. През този период е възможно връзката с партньора да се развие и доверието да се задълбочи. Ще ви се наложи да докажете намеренията си с не с думи, а дела. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

Хороскоп на зодия Близнаци

Днес се носите на вълната на успеха. Майсторски ще се справите с целия си списък от задачи. Ще бъдете активни и да се справите с няколко задачи наведнъж ще бъде нещо нормално за вас. Много от нещата днес ще ръководите в движение, дори по телефона. Динамиката няма да ви бъде чужда и ще се чувствате на върха на силите си. Лесно ще ви бъде да привлечете внимание към себе си. Успехи се очакват в бизнеса, най-вече тези, които се занимават с търговия. Дами, днес не е добре да разчитате на мнението на мъжете, особено за външния ви вид. За представителите на силния пол, Звездите предричат страхотни оферти и бизнес-предложения, но съветват да не влизат в спор с жени.

Хороскоп на зодия Рак

Чудесен ден за общуване със семейство и приятели. Телефонните обаждания ще ви се струват, че нямат край, но вие също е възможно да изпитате необходимост да се чуете със свой близък, с който нямате възможност за пряк контакт. Лесно ще печелите и симпатиите на непознати. Някои от вас ще получат неочаквана помощ в свое начинание –тя може да бъде както материална, така и морална, според съответните ви нужди, а може дори някой да свърши нещо вместо вас. Мъжете, особено родените през юли, ще трябва да се справят с предизвикателства, отправени от някоя дама, от които няма да могат да избягат, а на следващия ден ще получат награда за това.

Хороскоп на зодия Лъв

Днес ще получите резултатите от водена до сега борба за лични принципи. Без съмнение сте победители! Не променяйте посоката си и се движете смело напред. Подкрепа ще откриете най-вече в лицето на своя брачен партньор и неговото мнение ще има положителен ефект в хода на всичко, за което се допитате с него/нея. Помислете как най-добре да инвестирате в собственото си развитие – обучение, образователна екскурзия или друго. Обърнете специално внимание и на обучението на децата през първите дни от новата учебна година, възможно е да се наложат частни уроци по предмет, в който се чувстват по-слаби или по-силни, но искат да развият повече. Стимулирайте ги!

Хороскоп на зодия Дева

Днес ще изпъквате сред тълпата! Ако не смятате, че сте достатъчно видими за другите, не се страхувайте да привлечете вниманието им, например с разказ за уикенда. Не бъдете прекалено обидчиви и се вслушвайте в съветите на околните. Възможно е да сте малко по-чувствителни и уязвими от обикновено. Във връзка не забравяйте общуването с партньора – това може да навреди или задълбочи вашата връзка особено през днешния ден, отделете на половинката вниманието, което заслужава. Представителите на силния пол е добре да си спестят критики към другите, особено към нежния пол.

Хороскоп на зодия Везни

Споровете и диалозите днес ще ви привличат като магнит. Стига да не се разгорещите прекалено много, Звездите не виждат непреодолими трудности през този понеделник. Родените през октомври не е добре да правят промени с външния си вид и да изпитват съмнение в своята привлекателност такава, каквато е. Дори за миг! Останалите може да почувстват самочувствието си на добро ниво, но се старайте все пак да не летите в облаците – никой не обича надутите хора. Очаква ви вечер, прекарана в семеен кръг.

Хороскоп на зодия Скорпион

Още в началото на седмицата ще усетите напрежението на следващите дни, но не е задължително то да се отрази неблагоприятно за вас – дори в някои случаи ще бъде точно обратното! Във вас ще се събуди вълнение, което може да се отнася почти за всичко. Много от вас ще проявят състезателно желание или ще се изявят творчески. Очаква ви пълна подкрепа от страна на близки и приятели във всяко едно ваше начинание, която може да се изрази и в реална помощ – лесно ще намирате съмишленици за всичко, което си наумите. Очертават се успешни дела още от понеделник!

Хороскоп на зодия Стрелец

Не се борете с вятърните мелници на бюрокрацията, днес това е просто излишно. Уви, деня т ще бъде изпълнен с такива дребни пречки, но нищо, което да не можете да отложите за друг път. Потърсете помощ от колеги или роднини. Преговори с дипломатичен тон ще бъдат увенчани с успех. Доверете се на хора, с повече професионален и житейски опит от вашия. Идеално е времето за образователни и културни проекти и дейности, както и самостоятелно развитие. Нуждаете се от нови неща – приятели, пътувания и храна за размисъл.

Хороскоп на зодия Козирог

Звездите ви препоръчват да ограничите телефонните разговори. Настроението ви може да е непостоянно и да варира между безпричинно отрицателно до крайно положително – всичко ще зависи от типа информация, която ще ви предостави неделята, но при всички положение тя ще даде посока на вашите емоции, които трудно ще прикриете. Възможно е тази информация да е свързана със семейния бюджет, разходите за следващото ви пътуване, обучение – ваше или на децата – и ремонти по личния ви автомобил.

Хороскоп на зодия Водолей

Късмет ви очаква в бизнеса от всеки тип, особено търговията. Родените през януари ще покажат ярък темперамент и ще заявят своята независимост пред околните. Не се връзвайте на провокации,опити за манипулации и фалшиво чувство за вина – те само ще ви дърпат назад. Възможни са конфликтни ситуации, които ще имате възможност или да допуснете да се случат или да ограничите – Звездите ви съветват да постъпите по втория начин, тъй като няма да излезете победители и спора ще бъде повече от безсмислена загуба на психическа енергия.

Хороскоп на зодия Риби

Днес ще бъдете дарени с повишена интуиция и прозрение, особено родените през февруари. Също съществува добра тенденция, магически да избегнете някои трудности, които на друг не биха се разминали. Все пак, допълнително, избягвайте споразумения и да давате точни обещания. Опитайте да не закъснявате за срещи. Обърнете внимание на вашето здраве, начина на живот и емоционалното си равновесие.Днес сте твърде чувствителни и податливи на чуждите настроения, което може да ви дойде в повече и да се претоварите. Важно е поне да опитате да преодолеете някои свои навици.

Източник: chudesa.net



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)