И НАП в Русе пожела успешна нова учебна година

Изложба от 11 детски рисунки посреща русенци

Девет малки русенци получиха награди от изпълнителния директор на НАП  Бойко Атанасов. Грамотите от негово име бяха връчени от директора русенската приходна администрация Йордан Йорданов за участието на децата в инициативата „Зелена рисунка“ Тя стартира през юли, когато малките художници използваха ваканцията и участваха в пленер с рисунки на асфалт по алеите на офиса, за да покажат на възрастните как искат да се опазва природата. Техните рисунки на лист бяха изпратени в централното управление на НАП, за да се включат в националната инициатива. 

На тържественото награждаване  децата изгледаха на мултимедия  всичките 101 картини и на другите участници от страната.  След това  с техните 11 рисунки  бе открита изложба в салона за изчакване на клиенти, за да напомня на възрастните, че децата очакват от тях да запазят природата чиста за идните поколения. Присъстващите клиенти ръкопляскаха на малките художници, докато всеки от тях се снима пред своята картина , а на края всички си направиха обща снимка за скъп спомен от приключващата ваканция.

Откриването на изложбата в навечерието на първия учебен ден бе използвано от директора на офиса на НАП в Русе  Йордан Йорданов да пожелае на децата да са най-вече здрави и послушни, а както започват новата учебна година с награда за опазване на природата, така и да я завършат с награда за отличен успех в училище.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов