За пета поредна година Русе става домакин на Coca-Cola Happy Energy Tour

Дунавският град ще бъде разтърсен от най-големите хитове на годината

След култовите концерти във Варна и Бургас, където близо 30 000 фенове пяха с пълно гърло заедно с най-обичаните български изпълнители, Coca-Cola Happy Energy Tour пристига и в Русе. Тази събота, 6-и септември, на площада пред Общината, точно в 19.00ч., русенци ще станат свидетели на музикалното събитие на годината.

Михаела Филева и Venzy отново ще се окажат „Опасно близки“ на сцената, изпълнявайки двете си дуетни парчета. По-късно младата изпълнителка ще взриви публиката с талант и импровизация в дует с Рафи. Всичко това ще бъде възможно благодарение на Funky Miracles, които доказаха, че наистина предизвикват чудеса на сцената.

Ангел и Моисей, Venci Venc’ и Pavell ще питат всички “Къде си брат”. Тоталният им летен хит е едно от най-очакваните изпълнения на сцената на Coca-Cola Happy Energy Tour 2014. След това купонджиите ще зарадват русенци и с нова, все още неиздадена песен.

С огнената Жана ще прехвърчат искри на сцената – освен безапелационния си хит „Самурай“, Жана и Кристо ще изпълнят и новия си съвместен проект “Играем с теб до края”.

Феновете на хип-хопа няма да останат разочаровани, защото част от Coca-Cola Happy Energy Tour 2014 е и финалистът от X-Factor Наско Колев.

Като за финал, сцената ще бъде тотално разгорещена от носителката на безброй награди и един от най-добрите музикални ментори в България - Мария Илиева. Изпълнителката, както и новият й дуетен партньор Криско, ще зарадват феновете си в Русе с най-култовите си изпълнения.

След Русе предстои концерт във Велико Търново –на  7 септември, а последната спирка преди финала ще бъде на 11 септември в Пловдив. Грандиозният финал на най-мащабното турне у нас - Coca-Cola Happy Energy Tour, ще е на 14 септември в София, площад Батенберг.

Към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър. Талантливата британска звезда пристига за първи път в България. Изпълнителят на “Impossible” предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: “Елате да се забавлявате с мен и още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour в София!”

Достъпът до всички концерти е безплатен, а за да разберете какви още изненади Ви очакват, следете Coca-Cola Happy Energy Tour във Facebooк (http://www.facebook.com//CCHappyEnergyTour), както и медийния партньор CITY радио и телевизия.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов