Сайт разкрива свободния дух на Русе

Животът

28-08-2014, 14:41

Автор:

Десислава Дончева

Всичко от Автора

Градът е представен като уникална туристическа дестинация

Общинска фондация „Русе-град на свободния дух“ активира новия си сайт с адрес www.free-spirit-city.eu. В него посетителите могат да намерят информация за статута на фондацията и нейната дейност, както и за условията за финансиране на проекти и изяви на „Лицата на Русе“.
Отделено е място за представянето на Община Русе като привлекателна туристическа дестинация. Използвани са снимки на местни фотографи. От сайта всеки един посетител може да научи актуални новини, информация за текущи конкурси и събития от културния календар.

Специална рубрика „Лицата на Русе“ представя хора, които фондацията подпомага да се изявят и да допринесат за популяризирането на града като пространство на свободната творческа енергия в международен мащаб, представяйки се успешно в конкурси, състезания и др.  
Специално внимание е обърнато и на партньорите, чиято подкрепа  фондация „Русе-град на свободния дух“ намери, реализирайки каузата си.
На страницата си екипът на фондацията очаква  русенци да споделят мнения и идеи как градът, в който живеят, да стане по-привлекателен и да затвърди позициите си на един от културните центрове в България.     



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов