Високо одобрение получи новата Стратегия за образование

Документът се изработва в рамките на проекта на Община Плевен „Оптимизиране на общинските политики и практики за местно и регионално развитие с участие на всички заинтересовани страни”

Проектът на Стратегия за развитие на образованието на Община Плевен за периода 2014-2020 год. беше обсъден по време на работна среща със заинтересованите страни миналата седмица. Документът се изработва в рамките на проекта на Община Плевен „Оптимизиране на общинските политики и практики за местно и регионално развитие с участие на всички заинтересовани страни”, който се реализира по ОП „Административен капацитет” 2007-2013 г. На срещата присъстваха екипът на проекта с ръководител Бранимир Мирчев - секретар на Община Плевен, представители на избрания изпълнител за разработване на стратегията - „Географика” ООД - София, експерти от Областната администрация и Община Плевен, ръководители на научни институти, Медицинския университет, колежи, регионални структури, директори на целодневни детски градини, обединени детски заведения, общообразователни училища и професионални гимназии.

Пълният текст на проекта на Стратегията за развитие на образованието на Община Плевен за периода 2014-2020 г. беше публикуван предварително на електронната страница на Общината, за което участниците в срещата бяха уведомени предварително с писма покани. На място те получиха информационни материали, формуляр за обратна връзка и анкетна карта за участие в проект по ОПАК, известяват от пресцентъра на Общината.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов