Заловиха бияча на порно актрисата Кристи Мак

Болната от рак свидетелка дари наградата за залавянето му на приют за жени

Скандалният ММА побойник Уор Машин, който по-рано миналата седмица зверски преби бившата си приятелка и порно звезда Кристи Мак бе заловен по сигнал на гражданин, съощи сайта TMZ.com

Уор Машин и Кристи

За предоставянето на информация за арестуването му имаше обявени две награди от по 10 хиляди долара, едната от семейството на пострадалата, а другата от тв звездата Кори Харисън от популярното шоу „Спецове в заложната къща”.

Жената, отговорна за залавянето на  Уор Машин е Мери Кастело, тя умира от рак и е решила да дари наградата от 20 хиляди.

Мери е  била отседнала в същия хотел, където биячът се укривал от закона, след като е издирван за брутален побой над бившата си приятелка. Свидетелката разказва, че чула суматоха и видяла как окървавена и раздърпана жена бяга от стаята му. Тя повикала ченгета, които го арестуват при пристигането си . 

Мери Кастело

Мери дари наградата приюта за жени в Санта Клара, Калифорния, след като обяви, че й остава малко живот и тези пари не й трябват.

Междувременно стана ясно, че колегите от порно гилдията са събрали над 150 хиляди долара за пластичните операции по възстановяването на Кристи Мак.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов