Трима титуляри на облекчен режим след мача с Берое

Спорт

23-07-2014, 13:30

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Ще видим какво ще е състоянието им в следващите дни и тогава ще преценя на кои от тях да разчитам в събота, сподели Сашо Станков

Трима от основните футболисти на Черно море са с болежки след мача с Берое. Това разкри наставникът на варненци Сашо Станков. Това са Кирил Котев, Мишо Венков и Симеон Райков. Тримата са наритани по време на двубоя със "заралии", но добрата новина е, че травмите им не са сериозни.

"Тримата са с болежки и затова тренират на облекчен режим. В следващите дни ще следим състоянието им и едва тогава ще преценя на кои от тях ще можем да разчитаме за мача с Лудогорец. Все още е твърде рано да даваме прогнози", сподели Сашо Станков пред Varnautre.bg.

Единственият, който със сигурност ще пропусне мача с Лудогорец в събота е нападателят Бакари, който изтърпява наказание заради натрупани жълти картони. Освен това Бакари все още се възстановява след операцията от херния, като вече тренира наравно със своите съотборници. Предвид факта, че пропусна известна част от тренировъчния процес, на "Тича" едва ли ще разчитат на футболиста и за двубоя с Ботев Пд от 3-ия кръг.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов