Призови места за русенските учители от Международна спартакиада

Мисия

22-07-2014, 16:23

Автор:

Ruseutre.bg

Всичко от Автора

Завоюваните победи са в дисциплините плажен волейбол и стрийтбол

Русенски преподаватели, представили града ни на Десетата международна учителска спартакиада се срещнаха с кмета Пламен Стоилов. Преподавателите показаха завоюваните от тях купи на организираната от Съюза на българските учители и Българската работническа федерация надпревара. Тя се проведе в Курортен комплекс „Св. Св. Константин и Елена“ под патронажа на президента на КНСБ – Пламен Димитров и Мартин Ромер – директор на Европейския синдикален комитет по образование. 

В надпревара с отбори от България, Полша, Румъния и Украйна, участниците от Русе са завоювали призови места в дисциплините: плажен волейбол, стрийтбол – жени и стрийтбол – мъже. 

В знак на благодарност за оказаната подкрепа в подготовката за състезанието, кметът Стоилов получи благодарствен плакет от името на председателя на Синдиката на българските учители Янка Такева.

От своя страна градоначалникът поздрави преподавателите за постигнатите успехи и пое ангажимент Община Русе да подкрепи и предстоящото им участие в Единадесетата международна учителска спартакиада.  Снимка на Деня

Прогноза за времето в Плевен и областта - 5 май