Нана стана Приятел на месец юли на децата с увреждания

Като основател на благотворителна фондация водещата често помага на хората в нужда

Нана Гладуиш стана Приятел на месец юли на децата с увреждания.

Тя прие с огромна радост поканата на Направление "Социални дейности и интеграция на хора с увреждания" на Столична община, информират оттам.

"Нана с удоволствие прие идеята да посети социалните заведенията за деца и възрастни на територията на София, да се срещне и поговори с потребителите на социалните услуги и да се запознае с ежедневието и проблемите им".

По идея на г-жа Албена Атанасова – заместник кмет на Столична община, със стартирането на инициативата „Приятел на месеца“ се очаква да се провокира вниманието не само на популярните и любими лица, актьори, изпълнители, музиканти, писатели, поети, художници, спортисти, общественици и т.н., а да се засили и активността, мотивацията и желанието за съпричастност на всеки гражданин на столицата ни.

Приятел на Юни беше Шкумбата, на Май - Бате Николай, за месец Март - Светлана Тилкова – Алена, а за месец Април – Лара Златарева – Кака Лара.

Нана участва в много благотворителни събития, самата тя помага на хора в нужда. Една от мисиите в живота й е да подкрепя жените, срещнали в живота си рака, след като тя самата се сблъсква с тази диагноза.

Създател е на Фондация Една от 8. Тя е отворена за всички дами, които по един или друг начин са се сблъскали с диагнозата Рак. Споделят опит, проблемите на жените в тази ситуация и дават така безценните съвети, кураж и сили в нелеката битка.

Нана ще гостува и участва в мероприятията и празниците, организирани от заведенията за социални услуги за деца, младежи и възрастни хора на територията на Столична община през месеца. Инициативата разнообразява ежедневието на децата, младежите и възрастните хора, потребители на заведенията за социални услуги, прави срещите и празниците им вълнуващи и запомнящи се, а техните нови Приятели стават съпричастни към социалните каузи на Столична община и хората в нужда.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов