Мика Стоичкова и Иво Аръков се разделиха

Мика обяви новината официално в интернет пространството

"Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Иво Аръков под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Иво поема отново към театъра, а аз с гордост и приятелски чувства бурно ще го аплодирам! Приказката ни свършва ...сега!", е пространното обяснение на дъщерята на Стоичков, пише Lifestyle.

Още в началото на връзката им се прокраднаха съмнения, че актьорът е с Мика заради известността и финансовите й възможности. Запознати в нрава на Аръков са категорични, че нито едно от гаджетата му не е обикновено никому неизвестно момиче.

Най-интересното в случая е, че минути преди Мика да пусне статуса си, същият цъфна на стената на Иво, с малката подробност, че той оставал в България: "Ще помоля всички, които до сега поставяха името ми и това на Мика Стоичкова под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва ...сега!"

В основата на раздялата може и да стои Камата, тъй като той от началото не харесвал особено бъдещия зет. Сега Стоичкова започва издирване на следващия принц, който да заслужи любовта й.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов