Феновете: Коко, кажи за колко продаваш акциите

Настана време разделно, с действията си Динев показа, че няма място на Лаута, написаха в декларация черно-белите привърженици

Обединените фенове на Локо (Пд) разпространиха поредната декларация, насочена към собственика на клуба Константин Динев. Агитката на черно-белите призовава клубния бос в най-кратък срок да разкрие за каква сума е готов да се раздели с акциите си, след като преди време сам даде индикации, че е готов да напусне Лаута.

Plovdivutre.bg публикува пълния текст на декларацията без редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци,

Настана време разделно. Време през което трябва да стане ясно на всички хора, които носят Локомотив в сърцата си, че настъпи края на престоя на г-н Константин Динев на Лаута. Безпрецедентното бягство на всички действащи футболисти, неплатените заплати на персонала и цялостното отношение към Локомотив накараха и най-смирените привърженици и деятели да променят позицията си и да подкрепят онази огромна част от феновете на Локомотив, които поискаха категорично г-н Динев да напусне Любимия ни клуб.

По този курс на поведение тръгнаха всички ветерани,всички клубни легенди, деятели и по умерени привърженици, като дойде моментът в който Локомотивската общност е отново обединена.

С действията си г-н Динев показа на цялата спортна общественост, че няма място на Лаута. Разбира се в последно си интервю г-н Динев заяви, че е готов да продаде клуба и то след като неколкократно е заявявал, че за доброто на Локомотив е готов да се раздели с акциите, като ги предостави безплатно на феновете, но очевидно и това негово обещание няма да бъде спазено.

Независимо от това обаче и на базата на многото лъжи на които станахме свидетели, ние отново изразяваме съмнение в заявеното от г-н Динев намерение да се раздели с акциите.

Поводът за това е именно липсата на посочена от него продажна цена, която е задължителен елемент от една бъдеща сделка, като се има в предвид тежкото финансово състояние на клуба. Наличието й би накарала всеки един потенциален инвеститор с реални намерения да направи своите изчисления и да вземе правилното за себе си решение.

Очевидно обаче това към настоящия момент не може да се случи, освен ако г-н Динев няма намерението да предаде безплатно акциите на бъдещия собственик, както междувпрочем ги получи през пролетта на 2010г.

Именно поради това най-учтиво каним г-н Динев или лицето което ги притежава от негово име, публично да обяви условията при които би се разделил с акциите на Локомотив Пловдив. И като човек който заявява емоционалната си обвързаност и привързаност към Локомотив Пловдив, каним публичното обявяване на условията да стане в най-кратък срок, с оглед възможността Локомотив да продължи да съществува нормално, като през новия сезон да започне да се състезава в първенството на А ПФГ.

Отказ от горното обаче ще се тълкува именно в смисъла описан в първите редове на настоящото изявление.

Фен клуб Локомотив Пловдив

NUP 1995

GMU

ОТС

The Usual Suspects

БРИГАДА ПЛОВДИВ ГАРАТА



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов