Черноморец приема Локо София в очакване на бъдещето си

Много от феновете се вълнуват повече от факта ще го има ли Черноморец въобще

Двубоят между двата отбора е без абсолютно никаква интрига. Дори победата за престиж не е толкова важна, колкото сакралната дата 15-ти май, когато Херо ще обяви своето бъдеще, което до голяма степен ще бъде свързано и с бъдещето на Черноморец.

И докато днес се очаква Димитров да пусне в игра „детската градина“ на акулите, то много от феновете се вълнуват повече от факта ще го има ли Черноморец въобще. На няколко пъти Димитров загатва точно това в последните си изказвания. На 15-ти се очаква среща между Херо, акционерите и собственика на тима Митко Събев, като от тази среща ще зависи бъдещето на бургаския тим и неговия треньор. Не е тайна, че няколко отбора са водили сериозни разговори с бургаския специалист, като сред тези с най-големи шансове за подписа на специалиста са Ботев Пловдив и Левски. Въпреки това обаче Димитров призна, че е раздвоен и окончателното му решение ще зависи именно от срещата тази седмица.

Иначе в отбора вече има ваканционна нагласа, но и много от играчите ще играят „здраво“ в днешния мач, т.като на стадион Лазур се очакват мениджъри, които да проследят за последно този сезон изявите на набелязаните футболисти. Сред тях са младоците Милчо Ангелов, Милен Гамаков, Станислав Дрянов и Крум Стоянов, които израснаха като футболисти именно в Бургас. Интерес има и към чужденците Фонсека, Бекое и Манзоро и българите Лъчезар Балтанов и Симеон Райков. Това е почти цял отбор, и ако част от трансферите се случат, ще поставят под сериозна въпросителна окомплектоването на новия състав на акулите за предстоящия сезон в Б група. От друга страна обаче, ако трансферите се осъществят и срещу тях има сериозни парични постъпления, това ще е гаранция, че акулите ще са сигурни в своето финансово оцеляване, при очаквано много по-свития бюджет за Б група.

Какво ще се случи обаче ще разберем през седмицата. Преди това днес от 18 часа е последната възможност за привържениците на акулите да подкрепят отбора в мач на ниво "А" група.  



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов