Три дни "Дай малко, дари чудо" 3

Благотворителен базар за трети път ще набира средства за бездомни животни

Обществен дарителски фонд Стара Загора организира за трети път благотворителен базар "Дай малко, дари чудо". Той стартира на 26 април (събота) в 10,00ч. пред Общината и ще продължи до 18,00ч. на 28 април (понеделник).  Организатори са Общественият дарителски фонд в партньорство със "Зелени Балкани- водеща организация в областта на опазването на редки видове и местообитания в България,"Национална организация на скаутите в България" и старозагорският "Приют за безстопанствени животни". 

На базара ще се продават ръчно изработени от сръчни доброволци предмети, информира един от най-пламенните поддръжници на идеята- студентката в специалност "Екология" към Тракийския университет Пламена Димитрова. В предишната акция тя предостави на Приюта 100 килограма храна за възрастни кучета и 40 килограма за по-малките, както и цяла торба с кучешки лакомства.

И тази година с много любов и старание младите доброволци са изработили материалите за базара и ще участват активно в тридневната акция. Не пропускайте да се запознаете с тях и да станете част от каузата!

Целта на събитието бе да се наберат средства за три каузи:

* закупуване на храна за Приюта за безстопанствени животни

* за операции и лечение на бездомни животни

* за дейности, свързани с опазване на дивата природа

А ако видите куче до щанда на базара, не се учудвайте - то е специален гост на събитието-както и в предишните акции.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов