Кивито топи мазнини и сваля килограми

Едномесечна диета с витаминозния плод гарантира тънка талия

Ако сте натрупали излишни килограми през зимата и банският костюм ви е отеснял, може да влезете бързо във форма с диета от киви. Кафеникавият плод е истинска витаминозна бомба и е пръв помощник в борбата с излишните килограми. Кивито е незаменима храна по време на диета, защото доставя на организма ценни витамини и вещества.

Един от неговите най-големи плюсове е, че е нискокалоричен плод. Така че без угризения можете да го включите в групата на храните с "отрицателни калории", при чието усвояване организмът губи повече калории, отколкото получава. Кивито е превъзходен плод за тези, които спазват диета, тъй като е беден на калории и лесносмилаем от организма. За отличните диетични свойства на плода допринася съдържанието на ензима актинидин, който е много благоприятен за разграждането на усвоеното от организма месо, особено червеното. Редовното консумиране на киви определено може да помогне за вашето вталяване. Освен това така ще се възползвате от богатото му съдържание на минерали и витамини, които са изключително полезни за здравето на всеки. При покупката на киви трябва да се избират твърди и здрави плодове. На стайна температура за няколко дни доузряват. Ако са прибрани в хладилник, този срок се удължава до няколко седмици. През това време кивито не губи от вкусовите си и хранителни свойства, благодарение на мъхестата си зеленикаво-кафеникава обвивка.
Под формата на напитки кивито участва във всякакви комбинации за диетибни сокове, свежи безалкохолни коктейли с други плодове, алкохолни коктейли с водка, бърбън, текила, кампари и т.н.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов