"Нафтата" се готви за дербито с "акулите" в Равда

Днес отборът ще проведе тактическа тренировка

Нефтохимик е на тридневен лагер до Ахелой, където отборът е отседнал преди дербито с Черноморец утре. Футболистите на Златко Янков излязоха на лагера веднага след мача с Локомотив София и се подготвят далеч от градската шумотевица за очаквания с интерес от футболен Бургас двубой с Черноморец утре.

След мача в Несебър в отбора няма контузени футболисти и всички тренират с мисълта за мача на стадион Лазур. Футболисите тренират на стадиона в Равда, който е в много по-добро състояние от това на клубната база в Долно Езерово. Днес нафтата ще направи тактическа тренировка, а Златко Янков ще акцентира на слабостите и силните страни в играта на Черноморец от последните 4 пролетни мача. Очаква се някои от футболисите да получат персонални задачи, най-вече за неутрализирането на играчите в централната зона на терена и в нападение. Със сигурност героят от САЩ '94-та ще обърне и сериозно внимание на играта в защита, откъдето идват основните проблеми на тима.

Проблем пред Златко Янков е възстановяването на халфа Емануил Манев, който вече е доста по-добре, след като три седмици лекуваше разтежение, но дали ще е готов да вземе участие в мача ще се решава в последния момент. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов