Тъжна история с куче за Сашо Кадиев

Померанът Джанго препика компютъра на актьора

В понеделник вечерта актьорът и водещ на предаването „Преди обед” по bTV Александър Кадиев влиза в стаята, в която се намира компютърът му, и застива. Сварва кучето си - померана Джанго, който е на 1,5 г., да пишка с вдигнат крак срещу стационарния му компютър.

"Затичах се към него, но докато стигна, беше вече късно. Свърши, усмихна ми се и си тръгна", разказва Кадиев възмутено. Той уточни, че любимецът му може и да пишка в жълто, но течността, която изтичала обратно навън от компютъра, била черна на цвят. Заедно с нея имало и мъртви насекоми, пише „24 часа”.

Актьорът веднага изключил захранването, разглобил машината и я почистил част по част. Два часа по-късно, убеден, че е изчистил цялата течност, той пуснал отново компютъра си. Оказало се обаче, че е забравил да забърше най-горното гнездо, в което се намира един от 6-те му харддиска.

"Вътре имах важни за мен и моя живот неща", обяснява синът на Катето Евро. Затова вчера вечерта занася компютъра на ремонт при приятел, който обещава да спаси данните от повредената памет.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов