Общинският план за развитие на Казанлък на обществено обсъждане

17 март, 17.30ч.

Общинският план за развитие 2014-2020г. на община Казанлък ще бъде обсъден публично на 17 март от 17.30ч. в залата на Културно-информационния център.

Проектът на документа е качен на официалния сайт на общината www.kazanlak.bg  в рубриката „Нормативни актове“ – „Планове и стратегии“.

Разработващият екип на Община Казанлък ще вземе предвид всички предложения за промени и допълнения по разработването на плана, след като се базира на нормативните основания в Закона за регионално развитие, в ППЗРР, Методическите указания на МРРБ за разработване на Общински планове за развитие (2014-2020 г.), както и в насоките на Областната стратегия за развитие за (2014-2020 г.) на област Стара Загора.

В общественото обсъждане участие могат да вземат местната общественост, жителите на общината, представители на бизнеса, неправителствени организации, потенциални социални и бизнес партньори на общината.

Всички интересуващи се от Общинския план за развитие на община Казанлък за 2014-2020 г. могат да се запознаят предварително с проекта на документа, който е публикуван на официалния сайт на общината в рубрика „Нормативни актове“ - „Планове и стратегии“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов