Левски победи Черноморец в мач с осем гола

Следващият двубой на „сините” е с домакините от Созопол на 29 януари, докато акулите играят същия ден с отбора на Спартак Варна

Истинско голово шоу наблюдаваха около 2000 зрители на стадиона в Созопол в контролата на Черноморец с Левски, които приключиха мача помежду си при резултат 5:3 за столичани. Символичните гости от Бургас поведоха набързо с два гола още до 12 минута като точни бяха Милчо Ангелов и Дайе, които дадоха добър аванс за акулите. Тогава обаче дойде часът на Ларсен Туре, който за по-малко от 25 минути обърна резултата до 3:2 след като записа хеттрик. И трите гола на Туре паднаха след сериозни грешки в защитата на Черноморец, в чийто отбор играха много футболисти на проби.

След почивката и двата тима направиха много промени, а в игра влязоха отново много чужденци за Черноморец, а за Левски много от младите таланти от школата, които Антони Здравков взе на лагера в Созопол. Сред футболистите на акулите имаше такива, които видимо бяха с наднормено тегло и доста изостанали в подготовката. Вероятно част от тях отново ще бъдат отпратени, но това ще решава спортно-техническия щаб на тима. С два гола на Левски и един на Черноморец завърши втората част, която премина при доста по-накъсана игра и на по-бавни обороти.

Двата отбора бяха подкрепяни от мощни агитки, които въпреки студеното време подкрепяха своите любимци през целия мач.

Следващият двубой на „сините” е с домакините от Созопол на 29 януари, докато акулите играят същия ден с отбора на Спартак Варна.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов