Шокиращо! Фейсбук страница показва как да се убиват кучета!

Качени са и снимки на деца и възрастни, нападнати от кучета, целящи да всеят страх и ненавист у хората

Фейсбук страница открито насажда омраза към животните и по-специално към уличните кучета.

Страницата под надслов „Способи и специфика при борба с улични вредители" съдържа снимки с окървавени животни, както и информация с указания как да бъдат изтребвани, съобщава News.bg.

На една от снимките се вижда нарязана наденица и лекарствени медикаменти, приготвени да бъдат поставени в нея, за да отровят животното.

Качени са и снимки на деца и възрастни, нападнати от кучета, целящи да всеят страх и ненавист у хората. Не липсват и обидни епитети към защитниците на животни.

Така например една от потребителките в страницата нарича любителите на кучета „кучерасти".

„Социалната неадаптираност често бута тези хора в "прегръдката" на глутницата, където те се чувстват като нейни пълноправни членове. Най-високото ниво за всеки зоофашист е да се превърне в лидер на някоя еко фондация или група на зоозащитници, тоест да се докопа до хранилката - паричките от дарения за пострадали глистовози или директни държавни субсидии", пише потребителката.

Сред останалите, поствали в страницата, има и възмутени: „Със сигурност не е това начинът, насилието поражда повече насилие и после се връща като бумеранг там, от където е тръгнало! Вие така ли възпитавате децата си", пита дама.

Страницата, основана през 2012 г., са харесали общо 119 души.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов