След Led Zeppelin и на бял роял в White Bar

Легендарният Божидар Тонев – Попа опъна струни под тепето

Зимната градина на White Bar на хотел "Лайпциг" се превърна снощи в рок сцена. Майсторът на китарата Божидар Тонев – Попа направи истинско шоу на пиано вечерта в бара. Младата певица Пола и пианистът на Irish Coffe Band запълниха картината и забъркаха невероятен микс от поп, джаз и рок музика.

Божидар е китарист в Little Big Band. Бандата е подгрявала Led Zeppelin и Gary Moore – факт, който може би отбягва на широката публика. Снощи Попа показа защо точно групата му е  избрана да започва концертите на тези величия. „Не мога да ви опиша какво е да застанеш до такива хора. Това е нещо, което не се казва, а се усеща. Само музикант може да го разбере.”, сподели той.

Русокосата Пола е на 21 години. В момента се усъвършенства в ПУ „Паисий Хилендарски”, където учи поп и джаз пеене. Освен, че има плътен и изящен глас, разбрахме, че младата певица е и кралица на пианото.

Тримата за първи път свириха заедно снощи в White Bar. Толкова бързо успяха да се сработят, че изпълненията им звучаха като на група, която работи на една сцена от години. А музиката, която излизаше от инструментите и сладкият глас на Пола, бе балсам за ушите на гостите.

Вижте видео от пиано вечерта на White Bar ТУК!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов