Кой е Бисер Миланов - Петното?

Миланов се държа арогантно и влезе в конфликт с протестиращи срещу правителството

Арестът на Бисер Миланов - Петното вчера се превърна в по-голяма новина дори от приемането на Наказателния кодекс, недадения имунитет на Волен Сидеров и безпрецедентното полицейско присъствие с водни оръдия на бул. „Цар Освободител”.

Миланов се държа арогантно и влезе в конфликт с протестиращи срещу правителството. Скара се и на македонците, дошли да изразят възмущение от управлението у нас.

Бисер Миланов - Петното влиза в полезрението на прокуратурата за пореден път. Главният прокурор поиска всички преписки, свързани с действията му. Ще се проверяват жалбите срещу него, сред които и такива за заплахи срещу журналисти и узурпиране на имот, чийто наем не плаща, съобщи Нова ТВ.

Срещу Бисер Миланов - Петното има още две досъдебни производства – за подбуждане към расова омраза и дискриминация. Нарича „черните” хората около джамията „Баня башъ” в центъра на София и призовава за саморазправа в началото на миналия ноември в пика на кризата с бежанците у нас.

Миланов се титулова като председател на национално движение „Свобода”. Има седем присъди, сред които за кражби, хулиганство, шофиране в нетрезво състояние и едно бягство от затвора. Твърди, че е съден без доказателства.

Първата присъда получава на 18 години, а на 20 вече е с три. Това не попречи да бъде поканен на среща с премиера Пламен Орешарски. Поиска отряди съвместно с полицията, за справяне с протестиращите и сподели, че не е прочел нито една книга, за да не върви по стъпките на други хора.

Можете да гледате видеото ТУК.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов