Черноморец и Созопол започват с контролите днес в 14.30

Спорт

14-01-2014, 11:18

Снимка:

Марин Боянов

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Созопол с 10 контроли в подготовката

Черноморец започна първия лагер в Поморие

Двубоят днес се очаква с голям интерес от треньори, футболни специалисти и зрители

Черноморец и Созопол ще изиграят днес от 14:30 часа първата си контрола по време на зимната подготовка. Двубоят ще се проведе на супермодерния нов стадион в старинния град.

Очаква се в мача Димитър Димитров да може да използва завърналите се чужденци - Чико, Карлос Фонсека и Джереми Манзоро. Първи игрови  минути в днешната контрола ще запишат и новите попълнения Младен Живкович и Стефано Кунчев. Освен тях Херо иска да види в игрова обстановка и каращите проби Сем Атан, Димитър Пиргов (Пирин ГД), Иван Минчев (Любимец) и сръбски офанзивен халф. Почивка ще получат възстановяващите се от операция на херния Лъчезар Балтанов и Милен Гамаков.

Отборът на Созопол също се готови сериозно за предстояща атака на професионалния футбол. Днес за младия тим на наставника Румен Димов се очаква да дебютират опитният халф Станимир Митев, Николай Банов от Шумен, Кристиян Ватралев от Локо Пловдив, както и Филип Костадинов от Спартак Варна. В отбора се очакват и още един или двама футболисти, които ще станат ясни в процеса на подготовката.

Двубоят днес се очаква с голям интерес, като на трибуните в Созопол места ще заемат треньори, футболни специалисти и зрители, които ще наблюдават първата изява в подготовката на двата тима.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов