Ето ги сензационните варианти за №9 в ЦСКА

Стойчо гласи минали през "Армията" за наследници на Морейра

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов пак остана с пръст в устата. Напук на желанието му да получи пари за привличането на класен нападател, шефовете на тима набързо са срязали мераците му. Според информация на „7 дни спорт” Сашетата в прав текст са заявили на Стойчо, че пари няма. А дори и да се намерят, което е доста ъмнително, те ще бъдат използвани за погасяване на дългове и плащане на заплатите на футболистите и служителите.

Голямата трансферна цел на Младенов е босненецът Ясмин Мешанович. 21-годишният футболист обаче има договор с Челик Зеница, а цената му е около 300 хиляди евро. Треньорът на ЦСКА обаче е убеден, че ще може да го спазари за 100 бона плюс голям процент от бъдещата му продажба. Този вариант обаче изглежда

трудно постижим. Както е известно спортно-техническият щаб на ЦСКА търси под дърво и камък нов таран, който да реши проблемите на тима в атакуващ план. На Армията обсъждат имената на няколко български играчи. Двата най-актуални варианта са юношата на червените Герасим Заков и друг играл на Армията играч - Костадин Хазуров.

Първият е свободен агент, като за последно игра в Нефтохимик. Привличането на Хазуров пък е доста проблемно. Неговият договор с Лиерс изтича през лятото, но той иска да си ходи по-рано. Причината е, че нападателят изпадна от титулярния състав заради проблеми с контузии. На Армията таят надежда, че до края на януари нападателят ще успее да скъса договора си клуба, за да го привлекат като свободен агент.

За повече спортни новини, четете Sportonline.bg



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов