"Нафтата” тренира в Славейков

Цяло чудо е, че продължаваме с тренировките, каза пред Burgasutre спортно-техническият директор на Нефтохимик Митко Трендафилов

Отборът на Нефтохимик тренира днес на спортен комплекс Славейков.

Спортно-техническият щаб на тима реши на този етап да провежда тренировките в Бургас по две причини.

Първо за да спести разходите на футболистите за пътуването до Долно Езерово и второ поради естеството на тренировките в началния етап на подготовката, тъй като лекоатлетическата писта в комплекса е по-добра за беговата подготовка, която се води в момента.

Цяло чудо е, че продължаваме с тренировките, заяви пред Burgasutre спортно-техническият директор на Нефтохимик Митко Трендафилов, който присъства на всяко занимание на отбора.

Както виждате тренираме с млади момчета от школата и няколко от по-опитните  футболисти, които останаха с нас. Ще продължим така до края на месеца и ако не се случи нещо позитивно, тогава ще я смятаме, каза емблематичният бивш футболист на Нефтохимик.

В следващите дни отборът ще продължи да води занимания за физическа подготовка на спортния център в Славейков, а след приключването на този етап ще тренира с топка. Все още заниманията се водят от изпълнителния директор Костадин Джамбазов, но от отбора търсят треньор, който да поеме подготовката на тима.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов