„Акулите” се насочват към играчи от Острова

Отборът се събира за първа тренировка в понеделник

Няколко дни преди началото на зимната подготовка, тийм мениджърът на Черноморец Радостин Кишишев сподели, че отборът ще опита да привлече футболисти от Англия, които биха могли да подсилят тима. Изигралият над 200 мача във Висшата лига халф смята, че в по-ниските дивизии на Острова има футболисти с много добри качества, които биха могли да изиграят сериозна роля в стабилизирането на отбора на Черноморец.

Естествено Тинката е задействал своите многобройни познанства с мениджъри и бивши съотборници от острова, които да помогнат с информация и да предложат конкретни имена на футболисти за бургаския тим. От своя страна футболистът изрази своето мнение, че много бързо някои от новопривлечените играчи „акулите” са се помислили за „звезди” и са изразили претенции за по-високи възнаграждения само след няколко силни мача. На такива футболисти просто Черноморец няма да разчита, категоричен бе Кишишев.

От своя страна помощник – треньорът Георги Чиликов заяви, че спортно-техническия щаб на отбора ще направи всичко възможно да запази мястото на тима в групата на майсторите. Отборът се събира за първа тренировка в понеделник, когато ще бъде съобщена и цялостната програма за предсезонна подготовка, както и контролите, които ще изиграе Черноморец преди началото на новия сезон.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов