"Мастер" стяга селекция за професионалния футбол

Отборът е запланувал и кратък подготвителен лагер в Поморие

Отборът на третодивизионния Мастер започва своята подготовка на 6-ти януари в Поморие. Един от лидерите на Югоизточната Б група започва много сериозна подготовка за атака на първото място в дивизията, което ще му даде право на директна промоция в професионалния футбол.

Амбициозният млад специалист и старши треньор на отбора Ангел Стойков се е заел сериозно със зимната селекция в тима. В момента от спортно техническия щаб се водят разговори с някои от напусналите футболисти на Нефтохимик. Сред тях са както едни от най-опитните, така и част от по-младите надежди в тима. Имената им се пазят в тайна, но не е трудно да се предположи, че сред тях са нападателят Васко Калоянов, Петър Патев, Любомир Божинов и други от изявените футболисти, възпитаници на бургаската футболна школа. След края на полусезона от клуба обявиха, че се разделят с Георги Гончев и Реджеп Фалил. Кирил Маринов и Марин Димитров са изразили желание да си тръгнат от клуба и да търсят реализация на друго място.

Kакто е известно три са основните съперници на Мастер в борбата за промоция - Несебър, който е есенен лидер в дивизията, Созопол - който също има сериозни амбиции, както и отборът на Верея Стара Загора.

Отборът на Мастер е запланувал и кратък подготвителен лагер в Поморие, а до няколко дни ще е ясен и списъкът с контролните мачове, които ще проведе отбора по време на предсезонната си подготовка.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов