Приказка за дясната стълба

Развод ми дай, Радане! Или май Радан определя кой да встъпи в свещения семеен съюз с Кунева, Касим Дал и компания.

Който си замирисва на инцест от километри, ама това е друг въпрос.
Вчера самоотверженият ученик на Командира посече протегната към него ръка на евродепутата, да припомним избран листата на „Синята коалиция“ - Надежда Нейнски.
Та, г-жа Нейнски искала да прави от крупните политически образувания на горепосочените, самостоятелна партия, където те щели да се обезличат. Същевременно пък доносничела и снасяла по медиите инфо за вътрешнокоалиционните разпри в уж демократичното формирование, което пък не било коалиция.
Май отново замириса на листи, уговорки и договорки. Защото пак искаме да наредим, като през 2009-та, Мадам „Йес“ на първо място за предстоящите евроизбори. А дали тя пак ще излъже вързалите се балъци да пуснат за нея – вероятно.
Но по-вероятното е коалицийката за оцеляване на служителката в Комитета на Велко Вълканов да отиде там където я запрати Негово величество избирателят преди само седем месеца – на политическото бунище.
А ако възкръсне мъртвец той е просто едно зомби. Но медиите на Прокопиев се опитват да ни убедят, че снахата на Пръмов била всъщност щерка на дърводелеца от Назарет...
Ко, не?!



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов