Кв. „Кольо Ганчев“ ще има нов водопровод

Приоритет на правителството е изграждането на тенул под Шипка

Водопроводът в квартал „К.Ганчев“ в Стара Загора ще бъде подменен, успоредно с изграждането на канализацията, което вече започна.

Министърът на регионалното развитие Десислава Терзиева е поела ангажимента по време на проведената днес в Стара Загора среща с кмета Живко Тодоров и областния управител Живка Аладжова.

С изпълнението на 4 км. канализационна мрежа ще бъде изцяло завършена канализацията на кв.„Кольо Ганчев" в изпълнявания от Община Стара Загора Воден проект на стойност близо 3,5 млн.лв. Изграждането започна в началото на месец октомври т.г. Министър Терзиева е обещала строителните дейности  за новия водопровод да започнат в началото на следващата година.

На среща с журналисти тя определи като приоритет на правителството реализацията на проекта за изграждането на тунела под Шипка.

Утре министър Десислава Терзиева и кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще бъде открият в зала „П.Р.Славейков“ от 9,30 ч. Годишната конференция за представяне на напредъка по изпълнение на оперативна програма „Регионално развитие“.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов