НАП погна най-богатия чалгаджия

Добрич Лайф

09-12-2013, 17:41

Снимка:

facebook

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Фолкпевецът Джамайката не плаща никакви данъци

Фолкпевецът Джамайката не плаща никакви данъци, кара няколко коли – БМВ и Ауди, носи дебели масивни ланци и демонстрира много висок стандарт на живот

Националната агенция по приходи е получила стряскащи сигнали за няколко родни певци, работещи самосиндикално и не под опеката на някоя фирма. Един от тях е популярния чалгаджия от ромски произход Джамайката, пише lifestyle.bg.

Култовият певец се слави като един от най-оборотните певци из частните партита и според запознати изкарва луди пари.

„Джамайката не плаща никакви данъци, не е плащал никога и здравни осигуровки. Kара няколко коли - БМВ и Ауди, носи дебели масивни ланци и демонстрира много висок стандарт на живот. Няма договор към нито една фирма, за да може да прибира всичко за себе си и да не дава за данъци. По богатите ромски сватби прибира космически хонорари, такава ни е информацията и имаме много доказателства.", коментират пред kliuki.ws добре запознат източник от НАП.

Изпълнителят нашумя през последните години покрай дуетите си с Тони Стораро, Теди Александрова и Ангел. Той бе "изключен" от концерта на "Планета" по случай 12-ия рожден ден на музикалната телевизия заради пеене "на черно", без да се отчита на работодателя си инж. Митко Димитров.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов