Затварят за движение част от "Столетов"

Мисия

19-11-2013, 18:48

Снимка:

община Стара Загора

Автор:

Starazagorautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Ограничават движението по Гурко

Ограничават движението по бул. „Ген. Столетов“

До края на месеца участък от булеварда ще се ремонтира

Ул. „Генерал Столетов” в отсечката от бул. „Патриарх Евтимий” до бул. „Крайречен” се затваря за движение на всякакъв вид транспорт от утре до 30 ноември със заповед на кмета Живко Тодоров.

Ограничаването на движението се извършва с оглед осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на  ремонтните дейности по ул. „Генерал Столетов” в указания участък.

Движението на личен, обществен, договориран транспорт и на моторни превозни средства, извършващи транспорт за собствена сметка транспорт ще се осъществява по обходен маршрут: за движещите се посока от запад на изток и обратно: ул. „Генерал Столетов” – бул. „Св. Патриарх Евтимий” – ул. „Августа Траяна” – ул. „Иван Вазов” – ул. „Христина Морфова” - бул. „Крайречен” и обратно.

Водачите на моторни превозни средства да шофират с повишено внимание в указания участък и спазват стриктно вертикалната маркировка.

Осигурена е подмяната на вертикалната пътна маркировка за посоченото време и място. Уведомени са домоуправителите за ремонтните дейности.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов