Малките „акули” взеха точка от Ботев в Пловдив

Спорт

18-11-2013, 11:00

Снимка:

Пресслужба Ботев Пловдив

Автор:

Марин Боянов

Всичко от Автора

В последния кръг за сезона тази неделя, „акулите” приемат Славия София

Ботев и Черноморец завършиха 0:0 в мач от предпоследния есенен кръг в първенството на Елитната юношеска група до 17 години съобщи официалният саът на „канарчетата”. Двубоят се игра на централния терен на базата на Ботев в Коматево.

Първата част бе по-динамична и предложи интересни положения за петдесетината зрители, които бяха заели местата си на трибуната. Още в първите секунди гостите направиха добра атака и центрираха остро в наказателното поле на "жълто-черните", но топката бе избита от защитник.

След бурното начало последваха по-спокойни минути, в които нямаше интересни положения пред двете врати

През второто полувреме головите положения бяха изключителна рядкост, а в играта на двата отбора имаше много брак. В 60-ата минута гостите имаха добро положение, след като създадоха кратка суматоха пред вратата на Ботев след центриране, но удар на футболист в синьо от близка дистанция прати топката в аут. В 75-ата минута удар на Радослав Апостолов мина покрай вратата. Секунди преди края на двубоя Жак Пехливанов центрира от корнер, а Александър Грънчарски засече топката с глава, но топката излезе в аут.

Така мачът между отборите на Ботев и Черноморец, водени от бургазлиите Иван Цветанов и Ники Кръстев, завърши без победител 0:0. След двубоя Ботев е трети, а Черноморец запази 8-то място във временното класиране.

В последния кръг за сезона „акулите” приемат Славия София.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов