Азис предложил брак на DJ Дамян

Пловдив Лайф

16-11-2013, 09:57

Снимка:

интернет

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Дамян е първият, на който фолк звездата искал ръката

 „Аз съм първият, на който Азис предложи брак”, това заяви сензационно DJ Дамян в предаването Plovdiwood. Настоящият пловдивчанин има дует с костинбродския славей, а предложението за брак дошло малко преди това.

„Беше преди 8-9 години. Обществото тогава не беше готово за такова нещо”, смята Дамян Савов. Но признава, че не отрязал веднага Азис. Обмислил предложението и даже си нахвърлял няколко аргумента против. Най-вече го спряло това, че имал малка дъщеря и трудно щял да отговори на въпросите, които ще й се родят в главата, предава ХотАрена.

„Ясно е, че щеше да е за PR. Не смятах, че ако се оженя за един мъж, би ми донесло толкова много пари, че да няма какво да ги правя. Може би в Щатите това е ОК, но в България всяко нещо е за три дни. Да изкараш 6 и 50 или 6,80 най-много”, не съжалява, че не е хванал пиленцето, което е кацнало на рамото му той.

В момента Дамян има официална половинка. Това е певицата Ваня, с която живеят заедно в Пловдив и имат няколко супер успешни дуета.

„В бранша не си ли вземеш сродна душа, не става”, споделя още той, оповавайки се на житейския опит от провалените си връзки.

 




Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов