Скандално! Парис се изгаври с българите!

Световната звезда публично унижи България пред целия свят

Явно незачитане към страната ни показа поредната чуждестранна знаменитост. "Съквартирантката" от Къщата на VIP Brother 2013, Парис Хилтън, буквално се присмя в лицето на всички българи и си тръгна “на бегом” от България рано-рано тази сутрин, пише razkritia.com.

Постъпката й втрещи колкото феновете, толкова и продуцентите на риалитито ВИП Брадър, в чиято Къща ни уверяваха, че Хилтън видиш ли, щяла да прекара поне 10 дни. Да, ама не! Богатото момиченце влезе при съквартирантите, завъртя се за има-няма 4-5 часа, раздаде няколко изкуствени усмивки и още в началото категорично заяви: “Няма да спя в една стая с толкова народ!”.

Дотук нормално… Принцесите си имат своите капризи.

Едва изкарала една нощ в собствения си хотел “Хилтън” в столицата обаче, Парис си нахлузи луксозните чепици и още по първи петли хукна към летището – бягайки от “туземците”, каквито явно сме й се сторили.

Гаврата с българите обаче бе в социалната мрежа Туитър, където часове след излитането си от България, Хилтън написа: “Здравейте, приятели! Имах малко работа в България, но я свърших и съм щастлива да ви съобщя, че най-после летя за любимия си град Париж. Вече съм наистина щастлива!”…

Статусът на Парис възмути българските й фенове заради тоталното незачитане от нейна страна и фактът, че прибра тлъста пачка от и без това бедната ни държава, само за да каже: “Кукуригу!”…

Показа ни среден пръст и това е! Само дето всички бяха зяпнали в захлас и крещяха около нея като алтави. Прости сме си и прости ще си останем… Затова не звездите, ами самите ние не се уважаваме”, гласи само един от стотиците коментари в социалната мрежа Фейсбук.

Преди час, Парис отново изчурулика, че мрази репортерите, които метафорично казано, винаги от мухата правят слон. 
 

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов