Избрани Новини
Джинджифил плюс мед - убиват раковите клетки веднага!
Вижте рецептата!
Джинджифилът е възхваляван от индийците, като "лечител на всички болести". Той има високо съдържание на калий, необходим за сърдечната функция, както и на манган и минерали, които изграждат устойчивост към болестите. Джинджифълът предпазва лигавицата на сърцето и кръвоносната система. В продължение на години се е използвал срещу гадене, но в днешни дни все повече се разглежда като средство, борещо се с рака, пише epochtimes-bg.com.
При изследване върху мишки учените установили два начина на борбата на джинджифила с туморите. Първият карал раковите клетки да се самоунищожават, без да засягат околните здрави клетки. При втория начин джинджифилът кара раковите клетки да се самоизяждат. Противовъзпалителни свойства на джинджифила предотвратяват развитието на предраковите тумори и средата, която е благоприятна за развитието им. Предполага се, че същият ефект ще се наблюдава и върху хората, ако включат в менюто си джинджифил.
Провеждат се изследвания за ефекта от джинджифила върху един от най-тежките форми на рак - на яйчниците.
Проучванията показват, че джинджифилът помага за облекчаване на нежеланите реакции при пациенти, подложени на химиотерапия.
Освен за превенция и борба с рака джинджифилът служи за облекчение на менструални болки, ревматоиден артрит, кашлица и морска болест. Употребата на джинджифил не дава странични ефекти, което позволява използването му от бременни жени като средство срещу гадене.
Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед...сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни...просто вдига и мъртвите!!!
/marica.bg/