Младежи ще се борят с глобалното затопляне

Мисия Добрич

22-08-2013, 11:20

Снимка:

xnetbg.com

Автор:

dobrich.utre.bg

Всичко от Автора

Организират еднодневно обучение

Добруджанско Аграрно и Бизнес училище  организира еднодневно обучение за младежи, свързано с борба с глобалното затопляне и климатичните промени. Събитието ще включва интерактивни игри и уоркшопове, които да провокират креативността и състезателния дух на участниците, като същевремено ги запознаят с различни начини за опазване на околната среда, иновативни еко-практики и предложения за това как по-добре бихме могли да се грижим за нашата природа.
Обучението се организира в рамките на проект  "Предаване на екологична отговорност в междукултурна среда: Комуникационни техники за мобилизиране на младежки дейности за борба с промяната в климата". Проектът е иницииран в България, Италия, Полша, Кения, Танзания и Непал.
Конкретната цел е да се приобщят млади хора от България към идеята за отговорно отношение към климатичните промени и да мотивира активното им участие в опазването на околната среда.
Обучението е отворено за всички младежи, които имат интерес по темата. То ще се проведе на 26 август  във Варна, ул. "Оборище" 13А, стая 408.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов