Изчезна 25-годишната Емине

Животът

12-08-2013, 16:51

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Близките подозират, че момичето е отвлечено

Отвлечена е нашата Емине, тя не е тръгнала по желание, защото нито очилата си с диоптър е взела, нито документи и лични вещи. Това нареждат родителите на изчезналото завчера момиче от кърджалийското село Лебед.

Близките й са настръхнали, защото подозират, че хубавото момиче е станало жертва на трафик на хора. Майка й и баща и вече седмица не ядат, пише България Днес, цитирайки познати на изчезналата на 2 август 25-годишна Емине Османова. Девойката била в джебелското село Лебед, където помагала на майка си през отпуската. Иначе живеела в Кърджали и работела в местна фирма.

Във фаталния ден Емине станала рано и отишла при майка си да издоят кравите.

"Помагаше й във всичко. Доеше кравата, шеташе по двора, готвеше. Нямаше някаква промяна в поведението й, което да ни дава някакви следа в изчезването", поясняват близките. След това девойката излязла да нахрани котките малко след 6,15 сутринта. Оттогава от нея няма и следа.

"Първо сигнализирахме в полицията. Писахме и жалба до Окръжната прокуратура в Кърджали. След това сформирахме хайка, за да я търсим. Включиха се хора от цялото село Лебед. Докарахме и познати от Кърджали, за да ни помогнат. Участваха и местни овчари, но сякаш е потънала вдън земя", разказва роднина на Емине.

"Обикаляхме и на следващия ден, но нищо. Брат й още продължава да я търси в района", допълва той. Емине била скромно и кротко момиче, имала две сестри и брат. Дружала само с едно момче, което също я търсело под дърво и камък. Майката и бащата на Емине се надяват, че е жива, но сънуват кошмари, че може и да е отвлечена.

"Затова се притесняваме, че може да е била отвлечена от кола, която случайно е преминавала покрай дома й. Много сме притеснени за нея. Молим се само да е жива", разказва роднината на момичето.

До момента Емине не е засичана никъде и не се е обаждала.

Ако някой има информация за 25-годишната Емине Илязова Османова, нека се обади в най-близкото полицейско управлениe, молят близките на момичето.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов