Кралят на Зумбата скача в Пеещите фонтани

Пловдив Лайф

12-07-2013, 13:28

Снимка:

bgdancer.info

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Херман Мело ще танцува в Пловдив

Световноизвестният Херман Мело, популярен като кралят на Зумбата, пристига на турне в България. Колумбиецът ще проведе групови денс-фитнес тренировки по най-популярната в света програма, като в рамките на цяла седмица ще танцува с феновете на Зумба в четири от най-големите български градове – Пловдив, Бургас, Варна и Русе. Херман Мело е инструктор, който работи с някои от най-големите поп звезди в света.

На 13 юли (събота) от 21:00 часа в големия басейн на Пеещите фонтани в Цар Симеоновата градина пловдивчани и гостите на града ще имат възможността да присъстват на зрелищното събитие, което съчетава в себе си спорт, танци и изкуство.

Турнето Zumba® Fitness Tour with Hermann Melo ZES™ in Bulgari е общодостъпно за всички, без ограничения във възрастта на участниците. Желаещите да се включат или наблюдават тренировките могат да го направят безплатно. Събитието в Пловдив се реализира с подкрепата на Община Пловдив.

Промоционално видео за събитието с кадри от миналогодишното издание, могат да бъдат видяни на http://www.youtube.com/watch?v=Mw5znQfWLe0&feature=youtu.be.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов