Джена се снима с фенове срещу 20 лева

Добрич Лайф

29-06-2013, 23:33

Снимка:

zvezdno.bg

Автор:

Dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Певицата искала такса от 20 лева от феновете си, за да се щракнат с любимата си изпълнителка

Джена направи изклчючително безобразно нововъведение във фолка. Тя вече таксува феновете си, които искат да се снимат с нея с 20 лв. Много от почитателите й са въмутени от решението да печели пари по този начин, но има и много желаещи, които са съгласни да се бръкнат, за да се щранат с любимата си изпълнителка, пише lifestyle.bg.

Наскоро Джена е била гост изпълнител на откриването на бургаска дискотека в морската градина, където хонорара й е бил 4 бона, но очевидно не е бил достатъчен, защото певицата решила да заработва и по новата си схема със снимките.

На събитието имало около 500 души и Джена въобще не се засрамила да иска по 20 кинта от всеки, който искал да се овековечи момента от срещата с нея.

''Певицата се появи в дискотеката около 2 часа посреднощ и предизвика истински фурор сред посетителите. Тя започна със свои хитове парчета, а след 20-ина минути се насочи към група едри мускулести мъже, които постоянно я подканяха и подвикваха. Тя им пя на ухо около 2 минути, за което получи „хонорар” от 200 лева. По този начин Джена си заработи прилична сума за цялата вечер, след като пя и на други компании срещуу допълнителни бонуси. Един от мераклиите дори й мушна в пищното й деколте банкнота от 100 лева, на което тя никак не се възпротиви'', разказват очевидци, цитират от ''България днес''



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов