Бунт в ГЕРБ срещу Цветанов и Фидосова

Най-доброто от печата

24-06-2013, 06:16

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Двамата мачкали наред хората по региони

Бунт назрява в ГЕРБ срещу ръководството на партията. Искра Фидосова и Цветан Цветанов мачкат хората по региони. Това обявиха ексдепутатите от ГЕРБ Иван Петров и Павел Димитров пред Нова телевизия. Заради това преди ден се е провела първата сбирка на недолни бивши и настоящи членове. Те настояват за среща с лидера им Бойко Борисов, за да проведат сериозни разговори относно порблемите и машинациите в партията. Петров уточни, че сериозно недоволство към ръководството на ГЕРБ има и от страна на предишни министри.

„Това, което правим, не е скрито. Сред нас има и бивши министри”, подчерта Петров. „Фидосова и Цветанов не работят в полза на ГЕРБ”, допълни Димитров. Той изтъкна, че изборите не са победа за партията, тъй като тя е загубила 600 000 гласа.

„Начинът, по който бяха направени промените в структурите, не беше прозрачен. Фидосова и Цветанов мачкат“, отсече Димитров. Той уточни, че е бил сменен като лидер на ГЕРБ във Варна от Цветнов след конфликт с Фидосова. „Тя имаше лични интереси във Варна в лицето на Емил Радев“, обясни той. Димитров разказа, че е имал и сблъсък с Цветанов, тъй като се е противопоставил на бившия министър за разместване в листата на ГЕРБ през 2011 г.

Бившият депутат каза още, че Борисов не е уважил поканата за среща на недоволните членове на партията. Той уточни, че вместо това експремиерът ги е привикал в централата един по един. "Борисов каза, че е допуснал грешка, че е оставил Цветанов и Фидосова да управляват. Каза, че ще има разговори за това. Обеща да дойде във Варна, но не дойде", допълни Димитров.

 
 


Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов