Михаил Билалов спря таен проект на Орлин Горанов

София Лайф

05-06-2013, 20:10

Автор:

Sofiautre

Всичко от Автора

Певецът намести Джаро под лазерна каска

Орлин Горанов отложи старта на нов професионален проект в чужбина заради актьора Михаил Билалов.

Джаро от "Под прикритие", който наскоро влезе в ролята на строгия и справедлив Бог в постановката на Явор Гърдев "Почти представление", стана първият клиент на лазерната терапия "Нова коса" във фризьорския салон на "Кемпински Зографски". Той е собственост на съпругата на Орлин Горанов - Валя.

Известният с перфектната си форма и изискан вкус певец лично намести под лазерната каска топ актьора и му обеща, че след 3-4 месеца ще му поникне нова, по-гъста и здрава коса. Той му връчи и пълен комплект от натурални продукти , изработени по специален патент на американската компания, които съживяват и възстановяват косата.

Мишо Билалов  се подложи на терапията "Нова коса", която е №1 в света в борбата с косопада, заради нова актьорска задача. Богът запази тайната около нея, но издаде, че ролята е на по-млад човек, който трябва да има по-свеж вид.

"Няма да скоча от 6-тия етаж заради суетата, но ще направя всичко възможно, за да може външният ми вид да работи за професията ми", сподели звездата от "Под прикритие".



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов